پیراشکی پنیری که به آن بقچه پنیر هم نیز می گویند، غذایی خوشمزه و خوش طعم که با ظاهری زیبا و اشتها آور است به عنوان یک میان وعده یا در جشن هایی هم چون تولد و …می توانید از آن استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی پنیری:
ابتدا سفیده تخم مرغ ، ماست و سرشیر را در ظرفی ریخته و با همزن بخوبی مخلوط کنید.
در ادامه آرد، نمک و بکینگ پودر را مخلوط کرده و کم کم به مواد قبلی افزوده و مجدد هم بزنید تا خمیر درست شود.
حالا خمیر را ورز دهید تا یک دست شود، اگر خمیر شل بود کمی آرد اضافه کنید تا به دستانتان نچسبد.
در مرحله بعد جعفری خرد شده و شوید را اضافه کنید و موادتان را به خوبی ورز دهید.
حالا خمیررا به گلوله های کوچک و یک شکل تبدیل کرده با کف دست پهن کنید ، سپس کمی پنیر فتا وسط هر خمیر بگذارید و خمیر را برگردانید و با چنگال لبه های آن را محکم کنید سپس مرتب آن ها را درسینی فر بچینید از قبل سینی خود را با کاغذ روغنی بپوشانید بعد پیراشکی ها را بچینید.
زرده تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید تا باز شود، سپس به کمک یک قلمو زرده را روی پیراشکی بمالید و دانه های کنجد را روی آن ها بپاشید.
بعد سینی پیراشکی را در فری که از قبل داغ و آماده کرده اید بگذارید و آن را در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد در درجه ۳۲۵ قرار دهید تا اینکه به رنگ طلایی در آمده و برشته شوند، بعد از اینکه آماده شد می توانید آن را نوش جان نمایید.
خواص شوید: