خورش انار یکی از غذاهای سنتی و مجلسی ایرانی است که ریشه در شمال کشور و در شهر گیلان دارد. این خورش شباهت زیادی به فسنجان دارد و برای درست کردن آن از رب انار، گردو و گوشت استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه خورش انار:
- انار دان شده : نصف پیمانه متوسط
- پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
- رب انار: دو قاشق غذاخوری
- گوشت خورشتی: ۴۰۰ گرم
- مغز گردو: چهار عدد
- سبزی خورشتی: ۳۰۰ گرم
- سیر خرد شده: ۲ حبه
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی
- آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
- روغن مایع : به اندازه کافی
ادامه مطلب ...