مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی:
مواد خمیر :
آرد 3 لیوان خمیر مایه 3 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد شیر یا آب 1 لیوان روغن 6 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری شکر 4 قاشق چایخوری مواد گوشتی : پیاز : 1 عدد گوشت چرخ کرده : 500 گرم فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد قارچ : 300 گرم رب : به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
مراحل تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی 1- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید 2- سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). 3- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. 4- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. 5- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیررا بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. نکته : این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. نکته : این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است. طرز تهیه مواد گوشتی : 1- ابتدا پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت میدهیم بعد گوشت چرخکرده را افزوده و درب ظرف را گذاشته تا مقداری بپزد…فلفل دلمه را خرد کرده و میافزاییم…قارچ را جداگانه تفت میدهیم… نمک،فلفل،زردچوبه و ادویه دلخواه را به مواد گوشتی اضافه میکنیم…در آخر رب را میافزاییم و قارچ را هم افزوده و مخلوط میکنیم… 2- خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز میکنیم و هر مدل که دوست دارید میپیچید و روی خمیر را با زرده تخممرغ، شیر و زعفران و کنجد رومال میکنیم… 3-خمیر را در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم، 4- بعد پنج دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی پیراشکی ما طلایی شود.