دنیای ما

مرجعی به روز و کامل با مطالب متنوع

دنیای ما

مرجعی به روز و کامل با مطالب متنوع

طرز تهیه مربای هلو

هلو یکی از میوه های خوشمزه و خوش عطر فصل تابستان است که خواص بسیار زیادی هم دارد، شما میتوانید با این میوه مربا و شربت درست کرده و در فصل های دیگر هم از خواص آن بهره مند شوید. درست کردن مربا و شربت هلو کار سختی نیست و شما میتوانید با مواد اولیه ساده آن را تهیه کرده و میل کنید.


مواد لازم برای مربای هلو :

  • شکر: حدود یک کیلو
  • جوهر لیمو: نصف قاشق چایخوری
  • هلو رسیده: 2 کیلو

  

طرز تهیه مربای هلو:

ابتدا هلو ها را شسته و پوست بگیرید، سپس را چهار قاچ کرده و هسته آن را خارج کنید.

قابلمه مناسبی را انتخاب کرده و هلو ها را بریزید، سپس شکر را روی آن ریخته و برای حدود 3 تا 4 ساعت بگذارید بماند تا آب بیاندازد.

بعد از سپری شدن زمان ذکر شده قابلمه را روی حرارت بگذارید تا هلو ها پخته و مربا غلیظ شود.

بعد از اینکه مربا به غلظت دلخواه رسید کمی جوهر لیمو افزوده و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.

از این مربا شربت زیادی به دست می آید و چون عطر خوبی دارد می توانید کمی از شربت آن را برداشته و کمی جوشانده و شربت هلو داشته باشد که خوش عطر است.


نکات مهم درباره طرز تهیه مربای هلو:

  • چون عطر و بوی هلو فوق العاده است نیازی به اضافه کردن اسانس نیست.
  • جوهر لیمو در اینجا برای دو منظور استفاده می شود هم برای جلوگیری از شکرک زدن و هم برای دادن طعم ترشبه مربا.
  • مقدار شکر را به این دلیل حدود نوشتم که معیار همان لایه  لایه ریختن شکر است و تا زمانی که روی هلو ها پوشیده شود.


خواص هلو:

  • هلو موجب مرطوب شدن پوست شما می شود.
  • خوردن هلو موجب سلامت چشم میشود و از بروز آب مروارید پیشگیری میکند.
  • هلو دارای خواص آنتی اکسیدانی بوده و با رادیکال های آزاد بدن مبارزه کرده و آنها را از بین ببرد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.