ابتدا روی یک سینی بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و شکلات نوتلا را دو قاشق دو قاشق به شکل نقطه ای و با فاصله از هم روی کاغذ بریزیدبه صورت 7 دایره به قطر ۶ سانت و ضخامت ۰/۵ سانت پخش کنید تا ۷ دیسک داشته باشید.
حالا که دیسک های شکلاتی را شکل دادید سینی را به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم در فریزر قرار دهید تا سفت شوند.
در این میان سراغ آماده کردن پنکیک بروید، برای این کار ابتدا آرد، بیکینگ پودر، شکر و نمک را در کاسهای بریزید و مخلوط کنید.
سپس شیر، تخم مرغ و وانیل را به مخلوط آرد افزوده و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مقداری کره داخل تابه ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود ، سپس۱/۴ پیمانه از مایه پنکیک را کف تابه بریزید، یک دیسک نوتلا وسط آن قرار دهید و سپس سریع روی شکلات را با مقداری خمیر دیگر بپوشانید.
از لبههای لیوان یا ملاقه برای پخش کردن خمیر روی شکلات استفاده کنید. این کار را باید سریع انجام دهید وگرنه شکلات آب میشود و به کف تابه رسوخ میکند. وقتی دور پنکیک حباب ظاهر شد (حدود دو دقیقه) آن را برگردانید و طرف دیگرش را سرخ کنید تا مثل طرف قبلی طلایی رنگ شود. این کار را برای بقیه خمیر تکرار کنید. بعد از اینکه پنکیک نوتلا آماده شده را میتوانید با توت فرنگی خرد شده یا خامه سرو نمایید.
خواص توت فرنگی: