مافین مرغ و پیازچه یکی از غذاهای خوشمزه ای است که با سینه مرغ، قارچ و پیازچه تهیه میشود و برای پیش غذا و یا یک وعده غذای کامل سرو میشود.

مواد لازم برای تهیه مافین مرغ و پیازچه :
- پیازچه خرد شده: 150 تا 200 گرم
- فلفل دلمه ای سبز یا رنگی: 100 گرم
- مرغ خرد شده : 200 گرم
- کره برای تفت دادن مرغ: 25 گرم
- قارچ ورقه شده : 200 گرم
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
- آرد: 100 گرم
- بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- تخم مرغ: 3 عدد
- کره ذوب شده و همدمای محیط: 100 گرم
- پنیر پیتزا: 100 گرم
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- خامه صبحانه: 100 گرم
طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه :
ابتدا مرغ را که بهتر است قسمت سینه و بدون استخوان باشد پخته و خرد کنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید و تکه های مرغ را تفت دهید.
سپس نمک و زردچوبه را افزوده و قارچ را هم خرد کرده و به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن تبخیر گردد آبلیمو را در آخر افزوده و بعد از چند تفت شعله را خاموش کنید تا مواد سرد شود.
در این میان آرد، بکینگ پودر، نمک، فلفل و زردچوبه را سه بار الک کنید.
زرده را کمی هم بزنید و به آن کره ذوب شده، پنیر پیتزا و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. پیازچه خرد شده، فلفل دلمه ای و مرغ و قارچ تفت داده شده را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
سفیده را با دور تند هم بزنید تا حالت ابری بگیرد سپس در دو مرحله به مواد فوق اضافه و فولد کنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
قالب مافین را با کره ذوب شده چرب کرده و مواد را داخل قالب بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه نیم ساعت بگذارید بپزید. در آخر گریل را روشن کنید تا روی مافین ها خوشرنگ شود.
خواص پیازچه:
- مصرف پیازچه این گیاه پر خواص برای جلوگیری از سرطان موثر میباشد.
- پیازچه برای سلامتی قلب مفید است و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
- خوردن پیازچه برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
- پیازچه برای موجب تقویت و تراکم استخوان های بدن میشود.