دنیای ما

مرجعی به روز و کامل با مطالب متنوع

دنیای ما

مرجعی به روز و کامل با مطالب متنوع

طرز تهیه باسلوق

دستور تهیه “باسلوق” با طعم دلچسب و ایده آل

باسلوق ژله ای و باسلوق ساده مغز دار از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار هستند و کدبانوهای عزیز می توانند این شیرینی ها را برای مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی در خانه تهیه نمایند و پذیرایی با شکوهی را از مهمان های خود داشته باشند؛ طرز تهیه باسلوق مشابه طرز تهیه راحت الحلقوم و طرز تهیه مسقطی است.

 طرز تهیه باسلوق

 

 

مواد لازم برای باسلوق

    • نشاسته 1 پیمانه
    • شکر 2 پیمانه
    • گلاب 1/2 پیمانه
    • پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
    • آب 3 پیمانه
    • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
    • پودر نارگیل و مغز گردو به مقدار لازم

 

طرز تهیه باسلوق

داخل یک قابلمه نچسب تفلون ، نشاسته را با آب سرد حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نشاسته حل شود و گلوله گلوله نشود.سعی کنید برای هم زدن نشاسته از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید.

بعد از حل شدن نشاسته ، شکر ، گلاب و روغن را به آن اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا مایع کاملا غلیظ شود و به صورت خمیر در وسط ظرف بماند.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و مغز گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید تا مایه باسلوق سرد شود. 

بعد از سرد شدن ، آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

سپس دست خود را کمی چرب کنید و مایع خمیری شکل باسلوق را بعد از یک ساعت که از یخچال در آوردید کمی ورز دهید و بعد به صورت لوله هایی به قطر 3 سانتی متر در بیاورید و در پودر نارگیل بغلطانید و با مغز گردو روی آن را تزیین کنید.

نکات کلیدی تهیه باسلوق خانگی

– پودر نارگیل چرب برای تهیه این خوراکی خوشمزه، گزینه مناسب تری است.

– راحت الحلقوم فقط تا هنگامی که گرم باشد، قابل شکل دادن است. پس در مرحله ی آخر باید سرعت عمل داشته باشید.

– با کمی رنگ خوراکی ژله ای میتوانید باسلوق به رنگ های دلخواه تهیه کنید. باسلوق زعفرانی نیز با اضافه کردن زعفران دم کرده در مرحله ششم، به دست می آید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.