- گوشت کبابی خرد شده : یک کیلوگرم
- پیازچه : 5 عدد
- سیب زمینی : یک کیلوگرم
- روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
- کاهو : 2 عدد
مواد لازم برای سالاد استیک و سیب زمینی:
ابتدا سیب زمینی ها را خوب شسته و خشک کنید سپس آن ها را از وسط برش زده و داخل سینی فر بچینید و برای یک ساعت با دمای 375 درجه فارنهایت آن ها را کبابی کنید.
بعد زا این مدت زمان سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و روی آن ها یک قاشق روغن زیتون بریزید و کمی نمک و فلفل بپاشید و بگذارید تا خنک شوند.
یک قاشق روغن زیتون روی گوشت بریزید و کمی نمک و فلفل بپاشید سپس داخل سینی فر قرار داده و برای 10 تا 12 دقیقه با حرارت 145 درجه فارنهایت کباب کنید سپس از فر بیرون آورده و برش بزنید.
کاهو را برش دهید به قسمت های 5 سانتی متری و سر کاهو را برای مصارف دیگر استفاده کنید.
سس سالسا را آماده کنید ، برای این کار همه مواد را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.
کاهوها را روی بشقاب ها قرار دهید و سپس سس سالسا را روی هر کدام بریزید و بعد روی سیب زمینی ، پیازچه ، استیک و گوجه فرنگی ها.