خورش ریواس یکی از خورش های معروف ایرانی است اما چون در همه فصل ها موجود نیست یک خورش فصلی در بهار به شمار میرود. خورش ریواس علاوه بر عطر و مزه بسیار لذیذی که دارد از خواص زیادی هم برخوردار است، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش ریواس و خواص بی نظیر آن بپردازیم.
مواد لازم برای تهیه خورش ریواس:
طرز تهیه خورش ریواس :
برای درست کردن این خورش خوشمزه و پر خواص ابتدا گوشت را خرد کرده و بشویید و در قابلمه مورد نظر بریزید، پیاز را پوست گرفته و روی گوشت خرد کنید.
کمی روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و درب آن را ببندید تا پیاز و گوشت آب انداخته و با هم تفت بخورند هر از گاهی درب قابلمه را بردارید و گوشت و پیاز را هم بزنید.
بعد از اینکه آب گوشت و پیاز تبخیر شد کمی تفت دهید تا سرخ شوند، سپس ادویه بزنید و مجدد تفت دهید، حالا 2 تا 3 لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.
در این میان ریواس ها را پوست کنده و بشویید، سپس به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید. نعنا و جعفری تازه را نیز پاک کرده، بعد از شستن بگذارید تا خوب خشک شوند سپس ریز خرد کنید.
در مرحله بعد تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
بعد از آنکه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر حرارت دهید.
نکات:
خواص ریواس: