دنیای ما

مرجعی به روز و کامل با مطالب متنوع

دنیای ما

مرجعی به روز و کامل با مطالب متنوع

طرز تهیه خورش ریواس

 خورش ریواس یکی از خورش های معروف ایرانی است اما چون در همه فصل ها موجود نیست یک خورش فصلی در بهار به شمار میرود. خورش ریواس علاوه بر عطر و مزه بسیار لذیذی که دارد از خواص زیادی هم برخوردار است، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خورش ریواس و خواص بی نظیر آن بپردازیم. 

طرز تهیه خورش ریواس

مواد لازم برای تهیه خورش ریواس:

  • گوشت بدون استخوان: نیم کیلو گرم
  • نعنا تازه: 150 گرم
  • جعفری تازه: 250 گرم
  •  ریواس: یک کیلوگرم
  • پیاز: 2 عدد
  • شکر: 2 تا 3قاشق سوپ‌خوری
  • روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم

 

روش های پخت خورش ریواس,نکاتی برای پخت خورش ریواس

طرز تهیه خورش ریواس :

برای درست کردن این خورش خوشمزه و پر خواص ابتدا گوشت را خرد کرده و بشویید و در قابلمه مورد نظر بریزید، پیاز را پوست گرفته و روی گوشت خرد کنید.

کمی روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و درب آن را ببندید تا پیاز و گوشت آب انداخته و با هم تفت بخورند  هر از گاهی درب قابلمه را بردارید و گوشت و پیاز را هم بزنید.

بعد از اینکه آب گوشت و پیاز تبخیر شد کمی تفت دهید تا سرخ شوند، سپس ادویه بزنید و مجدد تفت دهید، حالا 2 تا 3 لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید. 

 در این میان ریواس ها را پوست کنده و بشویید، سپس به اندازه 2 بند انگشت خرد کنید. نعنا و جعفری تازه را نیز پاک کرده، بعد از شستن بگذارید تا خوب خشک شوند سپس ریز خرد کنید.

 در مرحله بعد تابه ای را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید. 

بعد از آنکه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر حرارت دهید.

 

نکات:

  • مقدار نعنا نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش می‌شود.
  • زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له می‌شود.
  •  با توجه به اینکه ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شکر اضافه کنید.


خواص ریواس:

  • ریواس برای ارتقای سلامتی مغز مفید بوده و موجب درمان التهاب در مغز میشود.
  • ریواس به سوزاندن چربی بدن و کاهش وزن کمک می کند.
  • خوردن ریواس برای کمک به مبارزه با سرطان مفید بوده و سلول های سرطانی را در بدن از بین میبرد.
  • خوردن ریواس موجب ارتقاء سلامت دستگاه گوارش شده و برای درمان یبوست مفید است.
  • مصرف ریواس برای تراکم استخوان ها مفید بوده و از پوکی استخوان پیشگیری میکند.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.