ابتدا مواد خشک یعنی آرد ، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید، سپس روغن جامد را افزوده و با دست مخلوط کنید تا به شکل تکه های نان درآید.
در مرحله بعد آب را کم کم اضافه کنید و خمیر را با دست ورز دهید تا جائی که خمیری نرم و لطیف درست شود، حالا خمیر را داخل یک عدد کیسه فریزر قرار دهید و برای یک ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
بعد از یک ساعت خمیر را از داخل کیسه فریزر خارج کرده و روی یک سطح صاف با کمک وردنه باز کنید تا به قطر نیم سانت یا کمتر برسد.
خمیر را به صورت مربع های ۵/۲ سانتی متری ببرید و در روغن داغ سرخ کنید . بالشتکها را روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بعد در ظرفی که می خواهید سرو کنید بچینید و روی آنها را عسل بریزید و می توانید هنگام سرو از خامه استفاده کنید . میتوانید بدون عسل به عنوان دورچین انواع غذاهای خورشتی ...و غذاهای نونی... قرار دهید.خواص عسل: