کیک کاسترد یکی از کیک های بسیار محبوب و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کیک کاسترد را به شما عزیزان آموزش دهیم ، شما هم میتوانید این کیک خوشمزه را در منزل تهیه کرده و به عنوان یک عصرانه با یک لیوان چای گرم سرو کنید.
مواد لازم برای کیک کاسترد جادویی :
طرز تهیه کیک کاسترد جادویی :
ابتدا تخم مرغ ها را یک به یک در ظرفی بشکنید و زرده و سفیده آن را به دقت از هم جدا کنید و هر کدام را در یک کاسه مجزا بریزید.
در مرحله بعد سفیده ها را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفت و خامه ای شود، حالا شکر، وانیل، کره و رنده پوست لیمو را به زرده ها اضافه کرده و با همزن برقی بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
در این مرحله آرد را الک کرده و کم کم به موادتان اضافه کنید و هم بزنید تا آرد دیگر دیده نشود، سپس شیر را نیز اضافه کرده و با سرعت کم هم بزنید تا زمانی که مایه کیک یکنواخت شود.
در اینجا سفیده فرم گرفته را به مخلوط قبلی اضافه کرده و با کمک لیسک آرام و دورانی هم بزنید تا یکدست گردد.
قالب را چرب کرده و مایه کیک کاسترد جادویی را داخل قالب مورد نظر بریزید. 70-80 دقیقه در دمای 150 درجه بپزید تا روی کیک طلایی گردد. بگذارید بعد کیک کاملا سرد شود سپس آن را دو ساعت در یخچال بگذارید تا کاستارد به خوبی بسته شود.
در صورت دلخواه روی کیک پودر قند بپاشید و آن را از قالب خارج نمایید. برای زیبایی بیشتر می توانید لبه های کیک را ببرید. کیک کاسترد را به اندازه مورد نظر ببرید.
برای تزیین هم می توانید از خامه و توت فرنگی یا لیمو ترش هم استفاده نمایید.
نکات:
خواص تخم مرغ: