دنیای ما

مرجعی به روز و کامل با مطالب متنوع

دنیای ما

مرجعی به روز و کامل با مطالب متنوع

طرز تهیه کیک کاسترد جادویی

کیک کاسترد یکی از کیک های بسیار محبوب و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود، در این مطلب قصد داریم طرز تهیه کیک کاسترد را به شما عزیزان آموزش دهیم ، شما هم میتوانید این کیک خوشمزه را در منزل تهیه کرده و به عنوان یک عصرانه با یک لیوان چای گرم سرو کنید.

کیک کاسترد جادویی


مواد لازم برای کیک کاسترد جادویی :

  • آرد سفید: 1 پیمانه (125گرم)
  • شیر: 2 پیمانه (500 میلی لیتر)
  • پودر قند یا خامه: برای تزیین
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • کره: 1/2 پیمانه (113گرم)
  • شکر: 2/3 پیمانه (135گرم)
  • وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • رنده پوست لیمو: 1 قاشق چایخوری (اختیاری)

 

 

طرز تهیه کیک کاسترد جادویی :

ابتدا تخم مرغ ها را یک به یک در ظرفی بشکنید و زرده و سفیده آن را به دقت از هم جدا کنید و هر کدام را در یک کاسه مجزا بریزید.

در مرحله بعد سفیده ها را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سفت و خامه ای شود، حالا شکر، وانیل، کره و رنده پوست لیمو را به زرده ها اضافه کرده و با همزن برقی بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

در این مرحله آرد را الک کرده و کم کم به موادتان اضافه کنید و هم بزنید تا آرد دیگر دیده نشود، سپس شیر را نیز اضافه کرده و با سرعت کم هم بزنید تا زمانی که مایه کیک یکنواخت شود.

در اینجا سفیده فرم گرفته را به مخلوط قبلی اضافه کرده و با کمک لیسک آرام و دورانی  هم بزنید تا  یکدست گردد. 

قالب را چرب کرده و مایه کیک کاسترد جادویی را داخل قالب مورد نظر بریزید. 70-80 دقیقه در دمای 150 درجه بپزید تا روی کیک طلایی گردد. بگذارید بعد کیک کاملا سرد شود سپس آن را دو ساعت در یخچال بگذارید تا کاستارد به خوبی بسته شود.

در صورت دلخواه روی کیک پودر قند بپاشید و آن را از قالب خارج نمایید. برای زیبایی بیشتر می توانید لبه های کیک را ببرید. کیک کاسترد را به اندازه مورد نظر ببرید.

برای تزیین هم می توانید از خامه و توت فرنگی یا لیمو ترش هم استفاده نمایید.


نکات:

  • ظرفی که برای زدن سفیده تخم مرغ استفاده میکنید بهتر است استیل یا پیرکس باشد.
  • نیم ساعت بعد از خارج کردن کیک کاسترد از فر میتوانید آن را سرو کنید. 
  • استفاده از رنده پوست لیمو اختیاری است. اما عطر خوبی به کیک میدهد. 
  •  جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ موقعی که تخم مرغ سرد باشد راحت تر است.
  •  بهترین دما برای زدن سفیده تخم مرغ دمای اتاق است. پس بهتر است بعد از جدا کردن زرده و سفیده نیم ساعت صبر کنید تا به دمای اتاق برسند. 


خواص تخم مرغ:

  • مصرف تخم مرغ میزان کلسترول خوب خون را در بدن بالا میبرد.
  • خوردن تخم مرغ برای تقویت استخوان ها مفید است.
  • تخم مرغ برای سلامت چشم مفید است و خطر ابتلا به آب مروارید را کاهش می دهد.
  • تخم مرغ حاوی ویتامین و مواد معدنی  است که برای عملکرد منظم سلول ها، حافظه، سیستم عصبی و متابولیسم نیاز است. 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.