دنیای ما

مرجعی به روز و کامل با مطالب متنوع

دنیای ما

مرجعی به روز و کامل با مطالب متنوع

نان شیر فرانسوی

مواد لازم:
۴۵۰ گ آرد سفید قوی نان(آرد نان فانتزی)
۱ق چ خمیر مایه فوری (از پیمانه استاندارد قنادی)
۲۸۰ گ شیر (کم کم اضافه کنید که خمیر شل نشه، هرجا دیدید خمیر شکل گرفت دست نگهدارید)
۳۰ گ پودر شیر خشک
۲ق چ نمک
۱ق غ شکر

۵۰ گرم کره

  
به آرد، نمک و شکر و خمیرمایه فوری و پودر ش‌خ را اضافه و مخلوط میکنیم.
شیر را کم کم اضافه کرده و خمیر نسبتا سفتی بدست می آوریم .
حالا با اضافه کردن کره و ورز دادن، بعد ۱۰ دقیقه خمیر بسیار نرم و صافی داریم . آنرا در ظرف از قبل چرب شده میگذاریم و خمیر را با روغن ظرف آغشته کرده تا گرد و‌یکدست شود.
اجازه می‌دهیم تا دوبرابر شود.(تقریبا ۱/۵ ساعت)
حالا خمیر را به هشت تکه مساوی تقسیم و چانه میگیریم.
بعد از ده دقیقه استراحت،
به شکل بیضی فرم داده و با دست کمی روی آن را پهن میکنیم.و در سینی فر با فاصله ۶س میچینیم
تا دوبرابر شدنش صبر می کنیم.

که برای من در هوای اتاق با روکش نازک تقریبا ۱/۵ ساعت طول کشید. (در آخر کمی آرد روی چانه ها پاشیدم و به عمق تقریبا ۵ میلیمتر سه خط موازی انداختم). در فر با حرارت ۲۰۰س ، بمدت ۱۵ تا۱۸ دقیقه میپزیم.(صبر کنید تا روش طلایی بشه)

«این نان بدون تخم مرغ است»

از دسته نانهای نرم و سبک با طعم کره مناسب برای صبحانه. ( تغییر رنگ این نان به خاطر پودر شیر خشک موجود در دستور پخت است). درصورت نداشتن آن میتوانید فقط با شیر روی خمیر را (قبل از تیغ زدن) برس بزنید.


منبع: ztcook
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.