مواد لازم :
سینه مرغ آبپز شده یک عدد
سیب زمینی نگینی ۲ عدد
جعفری چند شاخه
فلفل دلمه ای نصف عدد
پیاز یک عدد
قارچ یک بسته
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم
سس گوجه فرنگی چند قاشق
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
خمیر آماده مخصوص سمبوسه (یوفکا مستطیل شکل)
دستور تهیه :
ابتدا پیاز را نگینی کرده همراه با کمی روغن تفت دهید مرغ آب پز شده ریش شده را اضافه و نمک و فلفل بزنید قارچ را حلقه کرده اضافه کنید و حرارت را زیاد کرده در تابه را بگذارید تا قارچ ها نرم شود سپس در تابه را برداشته تا آب اضافه مواد تبخیر شود فلفل دلمه ای نگینی شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید سس گوجه فرنگی زده و کاملاً مخلوط کنید سیب زمینی سرخ شده و جعفری خرد شده را اضافه کرده مخلوط کنید مواد را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود سپس پنیر پیتزا را اضافه کرده و مخلوط کنید خمیر های آماده را روی سطح صاف گذاشته و مواد را روی آن گذاشته و به شکل مثلثی مانند کلیپ بالا بپیچید
در مقداری روغن سرخ کردنی هردو طرف را سرخ کنید روی دستمال روغنگیر بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود نوش جان
منبع: newcooking