دنیای ما

مرجعی به روز و کامل با مطالب متنوع

دنیای ما

مرجعی به روز و کامل با مطالب متنوع

طرز تهیه برساق سنندج

برساق یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه برساق را به سبک سنندجی ها به شما عزیزان آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید.

روش پخت برساق, نحوه درست کردن برساق


  مواد لازم برای تهیه برساق :

  •  روغن مایع: 1 لیوان 
  •  شکر: 2 و نیم لیوان 
  • آرد بربری: 4 کیلو 
  •  ماست محلی: 4 لیوان 
  •  روغن حیوانی: نصف لیوان
  •  تخم مرغ: 1 عدد
  •  مایه خمیر: 1 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم:تقریبا 3 لیوان
  •  نمک: 1 قاشق چایخوری 

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه مافین مرغ و پیازچه

مافین مرغ و پیازچه یکی از غذاهای خوشمزه ای است که با سینه مرغ، قارچ و پیازچه تهیه میشود و برای پیش غذا و یا یک وعده غذای کامل سرو میشود.

درست کردن مافین مرغ و پیازچه, نحوه درست کردن مافین مرغ و پیازچه


مواد لازم برای تهیه مافین مرغ و پیازچه :

  • پیازچه خرد شده: 150 تا 200 گرم
  • فلفل دلمه ای سبز یا رنگی: 100 گرم
  • مرغ خرد شده : 200 گرم 
  •  کره برای تفت دادن مرغ: 25 گرم 
  • قارچ ورقه شده :  200 گرم
  •  آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری 
  •  آرد:  100 گرم
  •  بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری 
  •  تخم مرغ:  3 عدد
  •  کره ذوب شده و همدمای محیط:  100 گرم
  • پنیر پیتزا: 100 گرم
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • خامه صبحانه: 100 گرم 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه کاکا (شیرینی سنتی)

نتیجه تصویری برای طرز تهیه کاکا (شیرینی سنتی)


کاکا یکی از شیرینی های اصیل گیلان هستش

که طرفدار زیاد داره
‌   ادامه مطلب ...

طرز تهیه جوجه چینی


طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه

جوجه چینی نوعی مرغ سوخاری است که با خمیری معروف به خمیر بنیه تهیه میشود. این خمیر بافتی ترد و جذاب و طعمی عالی به مرغ سوخاری شما میدهد. جوجه چینی همراه با سس تارتار بینظیر است و اگر تا به حال آن را امتحان نکرده اید نباید از دستش بدهید. 

Image result for ‫طرز تهیه جوجه چینی‬‎ 

 

ادامه مطلب ...

طرز تهیه باقلوا لوزی شکل

نتیجه تصویری برای طرز تهیه باقلوا لوزی شکل

مواد لازم:

تخم مرغ 1 عدد
سرکه 2 قاشق غذاخوری نمک نوک ق غ خ
اب 1 لیوان
ارد 4،5 یا 5 لیوان
کره 100 گرم
300 گرم مخلوط گردو و فندق
برای باز کردن خمیر نشاسته گندم یا ذرت لازم داریم
250 گرم کره برای روی باقلوا
  ادامه مطلب ...